Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

JUST FUCKING GOOD WINE ROOD ORGANIC

(0,0 / 5)
JUST FUCKING GOOD WINE ROOD ORGANIC
"Marselan, weer zo’n druif die weinig bekend is. Hoog resistent tegen ziekten en in het bezit van veel smaak, kleur en geur is dit de perfecte druif om een van onze beste en krachtigste rode wijnen van te maken! Een zware jongen: framboos, zwarte bosvruchten, cacao, sigaren en specerijen. Durf jij ‘m aan?" Derrick Neleman
De topper uit ons assortiment! Nu op dronk maar tot wel 10 jaar na oogst te bewaren! Deze wijn is gemaakt van de marselan druif, een kruising tussen cabernet sauvignon en grenache, en op nieuw Frans eiken opgevoed. Krachtige fruitige smaakvolle wijn die goed past bij kruidig vegetarisch maar ook heerlijk is op zichzelf.

Deze wijn heeft een bijzonder label en een bijzondere naam, ontworpen door een jonge designer met een knipoog naar zijn gedachten over wijn. Er wordt veel geschreven over wijn, moeilijk gedaan over wijn, dit is zoals hij het ziet: Just Fucking Good Wine en niets anders!

Mundus Vini
Gouden medaille
Mundus Vini is een van de meest invloedrijke wijncompetities ter wereld. Wanneer een wijn hier een medaille wint is ie echt goed!

Berliner Wine Trophy
Zilveren medaille
Berliner Wine Trophy is dé grootste Internationale wijnverkiezing ter wereld.

Guía Peñín
91/100 punten
De Guía Peñin is de meest uitgebreide en complete wijngids in Spanje. Opgericht door José Peñin, die ruim 25 jaar wijnjournalist en professioneel wijnschrijver is. 90 punten of meer is in zijn ogen excellente wijn!

Robert Parker
87/100 punten
Robert Parker komt uit Amerika en is veruit de bekendste en meest invloedrijke wijnjournalist ter wereld. Hij heeft de schaal van 100 punten voor wijnen geïntroduceerd en veel wijnjournalisten (waaronder James Suckling) zijn hem daarin gevolgd.
€ 12,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Spanje
Druivensoort
Marselan
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
14.5% vol
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Robuust & Intens
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review