Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Sinzero Spumante Brut

(0,0 / 5)
Sinzero Spumante Brut
Deze Sinzero Sparkling Brut Espumante is gemaakt met 100% chardonnay druiven geoogst uit de wijngaarden in Chili uitt de Maipo vallei. In het glas heeft de witte Sinzero Brut Spumante Alcoholvrij een mooie lichte kleur met gouden schakering. In de neus frisse tonen van banaan, perziken en limoen. In de mond heeft deze alcoholvrije bubbel een zeer goede balans en prettige verfijnde bubbelen. Een aanrader als (alcoholvrij) aperitief en zeker lekker bij een salade, zeevruchten en Japans eten. De ideale serveer temperatuur is 6-8 ° C en eenmaal geopend dient u de wijn koel te bewaren en te consumeren in 2 dagen.
De Sinzero Brut Espumante is een lekkere alcoholvrije wijn. Een bewuste - en met slechts 12 kcal per 100 ml - ook een verantwoorde keuze. Wij hebben vele alcohol vrije wijnen geprobeerd en eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de meesten wat ons betreft (nog) niet het predicaat Wijn mogen verdienen. De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat momenteel verkrijgbaar onder de alcohol vrije wijnen en wordt gemaakt volgens een unieke procedé de SSC technologie (Spinning Cone Column) waarbij geen smaak-of geurverlies plaats vindt.

De druiven worden gefermenteerd en gerijpt volgens de traditionele wijnbereidings methode. Tijdens deze traditionele 'vinificatie' worden de druiven heel voorzichtig gekneusd en vindt een normale vergisting en rijping plaats. Er wordt dus echte wijn gemaakt en de wijn wordt vlak voor het bottelen pas gedealcoholiseerd. Het fraaiste procedé om te de-alcoholiseren is volgens het zogenaamde SSC technologie (Spinning Cone Column). Het is ook wel het duurste proces maar SSC geeft geen geen aroma- of smaakverlies. Via een ingenieus (natuurkundig) systeem worden de aroma's, de alcohol en het vocht gescheiden waarna de aroma's weer worden toegevoegd aan het vocht.
€ 8,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Chili
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
0.5% vol
Soort wijn
Mousserend
Smaaktype Wijn
Fris & Droog
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review