Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bellingham, Small Barrel SMV,

(0,0 / 5)
Bellingham, Small Barrel SMV,
The Bernard Series is een eerbetoon aan de grondlegger van Bellingham, Bernard Podlashuk. Deze baanbrekende visionair heeft met zijn eigenzinnige benadering flink zijn nek uitgestoken om Zuid-Afrika als wijnland op de kaart te zetten. Voor zijn vrienden was hij 'Pod' maar in bredere kring stond hij aan de Kaap bekend als Bernard Podlashuk 'The Maverick winemaker'. Nooit was hij tevreden met een gemiddeld product. Dat en zijn volharding, gedurfde visie, lef en innovatieve geest zijn de inspiratie voor deze bijzondere serie wijnen.
De druiven van de shiraz worden met de hand geplukt zodra ze hun ideale rijpheid hebben bereikt. Deze druiven worden al bij de pluk geselecteerd zodat alleen de beste trossen naar de kelder gaan. In de kelder worden vervolgens uit deze trossen de beste druiven geselecteerd voordat de druiven samen met de mourvèdre en viognier worden vergist. De jonge wijn ondergaat vervolgens een malolactische gisting in nieuwe vaten van Frans eiken en rijpt hier verder gedurende 14 maanden.
De wijn is donkerrood met een heldere karmozijnrode rand. Een mozaiek van verleidelijke sappige zwarte en rode bessen en kersenaroma's afgerond met tonen van donkere chocolade. De hints van rozen en viooltjes completeren de complexe intens fruitige smaak die zowel krachtig als sierlijk is. Een aantrekkelijke en onmiddellijk boeiende wijn die nu al enorm complex is maar die bij verdere rijpingop fles (tot maximaal 10 jaar na de oogst) nog beter tot zijn recht zal komen. Een heerlijk gastronomische wijn die zal passen bij een verscheidenheid aan gerechten, met name rijke roodvleesgerechten.
€ 19,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Zuid-Afrika
Inhoud
75 CL
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Stevig & Kruidig
Kleur
vol rood
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review