Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bellingham The Bernard Serie Hand Picked Viognier

(0,0 / 5)
Bellingham The Bernard Serie Hand Picked Viognier
Bellingham The Bernard Serie Hand Picked Viognier heeft prachtige aroma's van rijp wit fruit, rozijnen, banaan, peer en meloen. Het is een krachtige wijn die een aangename elegantie behoudt. Bellingham The Bernard Serie Hand Picked Viognier is zacht, sappig en intens, komt rijp over en loopt uit in een mooie afdronk.
Bellingham The Bernard Serie Hand Picked Viognier heeft prachtige aroma's van rijp wit fruit, rozijnen, banaan, peer en meloen. Het is een krachtige witte wijn die een aangename elegantie behoudt. Bellingham The Bernard Serie Hand Picked Viognier is zacht, sappig en intens, komt rijp over en loopt uit in een mooie afdronk.

De viognier druiven zijn afkomstig van wijngaarden met de oudste viognier-aanplant van Zuid-Afrika; de helft hiervan gist op gebruikte Franse vaten en rijpt aansluitend gedurende 4 maanden op vat, de andere helft op roestvrij staal om het fruit en zijn frisse en levendige karakter te behouden.

The Bernard Series heeft zijn naam te danken aan Bernard Podlashuk, de wijnmaker die in de Kaap gold als een soort 'tovenaar', omdat hij niet tevreden was tot de wijn helemaal perfect was en volledig naar zijn zin. Viognier is een vrij recent aangeplante druif in Zuid-Afrika, die mooi past bij het mediterrane klimaat van de Kaap. Hij is dan ook heel succesvol. Het is een delicate druif, die dan ook met de hand wordt geplukt om zijn mooie fruit perfect te bewaren tot in de wijn. Bellingham The Bernard Serie Hand Picked Viognier is heerlijk en bijzonder glas wit.
€ 14,99
Fles
Huidige voorraad: 0

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Zuid-Afrika
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
13.5% vol
Soort wijn
Wit
Smaaktype Wijn
Vol & Zoet
Wijn-spijs
Ideaal bij exotische gerechten uit de Aziatische keuken, zoals geroosterde eend met hoi-sin, milde curry-gerechten, won-ton van varkensvlees, maar ook lekker bij een salade.
Serveertip
10-12 graden
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review