Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: Koningsdag 09.00 - 13.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

GLENMORANGIE Tale of Cake Single Malt

(0,0 / 5)
GLENMORANGIE Tale of Cake Single Malt
Glenmorangie A Tale of Cake is een nieuwe revelatie door DR Bill Lumsden. Hij innoveert en experimenteert al een kwart eeuw met verschillende vat experimenten. In de afgelopen 25 jaar heeft hij zichzelf en zijn team uitgedaagd om alles wat hun verbeelding spreekt te gebruiken en er whisky van te maken; van een kopje koffie (Glenmorangie Signet), een lange zwoele dag op Madeira, (Glenmorangie Bacalta) de prachtige gerstvelden in de buurt van de distilleerderij (Glenmorangie Allta) en meer. Onlangs dwaalde zijn geest wat af over hoe sommige van zijn meest vreugdevolle herinneringen verband hielden met cake, zoals het bakken met zijn oma tot de omgekeerde ananascake die zijn dochter maakte hem voor zijn verjaardag. Dus Dr. Bill deed waar hij goed in is. Hij creëerde een whisky -aanvankelijk gerijpt is in bourbonvaten- die de vreugde van cake kon samenvatten in een single malt whisky. Glenmorangie A Tale of Cake. Door whisky een finish te geven in Tokaji-wijnvaten, werd de vreugde van die heerlijke cakemomenten vastgelegd. Tokaji is een zeer gewaardeerde dessertwijn uit de Hongaarse regio Tokaj, gemaakt met nobele rotte druiven. Deze nobele rotschimmel (Botrytis cinerea) zorgt ervoor dat de druiven verschrompelen en hun suikers concentreren. Het is een vrij unieke wijnstijl. Het heeft een diepgouden kleur waardoor het een bijna single mout uiterlijk heeft en een hoog suikergehalte in evenwicht brengt met veel zuurgraad. McCarron zei dat hij niet mocht zeggen welke, maar liet wel een hint vallen dat het een ‘koninklijke’ is...
€ 84,99
Fles

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
46% vol
Soort whisky
Single Malt
Smaaktype Whisky
Vol & Rijk
Afdronk
De aanhoudende afdronk doet je weer denken aan een heerlijke combinatie van honingraat, chocolade amandel en pecannoten.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review