Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

ARTIC TECHNO 70CL

(0,0 / 5)
ARTIC TECHNO 70CL
Artic Techno, als in "kolkend" nieuw. Artic Techno is de revolutie op vodka shooter gebied. Deze shooter zal niet misstaan uitgeserveerd in een een reageerbuisje. Artic Techno Strawberry heeft namelijk een metallic swirl. Deze zilverachtige schitteringen komen tot zijn recht wanneer men de Artic Techno even schud. Deze shooter heeft een perfect balans van zoet en zuur, gecombineerd met een trendy uiterlijk. De Strawberry variant heeft, zoals de naam al aangeeft, een lichte aardbeiensmaak.

Artic Techno, als in kolkend nieuw. Artic Techno is de revolutie op vodka shooter gebied. Deze shooter zal niet misstaan uitgeserveerd in een een reageerbuisje. Artic Techno Tropical heeft namelijk een metallic swirl. Deze zilverachtige schitteringen komen tot zijn recht wanneer men de Artic Techno even schud. Deze shooter heeft een perfect balans van zoet en zuur, gecombineerd met een trendy uiterlijk. De Tropical variant heeft, zoals de naam al aangeeft, hinten van tropische fruit, zoals ananas, mango en perzik.
Artic Techno, als in kolkend nieuw. Artic Techno is de revolutie op vodka shooter gebied. Deze shooter zal niet misstaan uitgeserveerd in een een reageerbuisje. Artic Techno Apple heeft namelijk een metallic swirl. Deze zilverachtige schitteringen komen tot zijn recht wanneer men de Artic Techno even schud. Deze shooter heeft een perfect balans van zoet en zuur, gecombineerd met een trendy uiterlijk. De Apple variant heeft, zoals de naam al aangeeft, een lichte appelsmaak.

De Artic Techno Cola heeft een perfecte uitgebalanceerde smaak. De likeur heeft in de kleur een zwarte werveling verfraaid door de zilverachtige nuance. De cola smaak van de Artic Techno Cola is zeer exclusief. Het is een innovatieve en boeiende likeur. De likeur is prima puur te drinken of te mixen met uw favoriete energy drank.
€ 6,99
Fles
Huidige voorraad: 0

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Italië
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
14.9% vol
Soort vodka
Flavoured Wodka
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review