Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Francis Coppola Pavilion Chardonnay

(0,0 / 5)
Francis Coppola Pavilion Chardonnay
Francis Coppola Pavilion Chardonnay
Een uniek staaltje vakmanschap van het wijn huis van Francis Ford Coppola. Het beste van twee werelden is samengevoegd in deze unieke fles van Coppola Wines. Deze Californische wijn is namelijk een blend van chardonnay. Alleen chardonnay. Echter komen de druiven uit twee verschillende gebieden binnen het Californische wijn landschap. Hiermee laat Coppola weer zijn creatieve kant zien. Dit wijn huis uit Californie staat al jaren voor innovatie en bewijst met deze Pavilion dat het nog vol creativiteit zit!
De oude wijngaarden van Francis Ford Coppola
Een deel van de druiven is afkomstig vanuit Santa Barbara. Dit plaatsje ligt aan de kust, net ten westen van Los Angeles. Die druiven krijgen hier een frisheid en koelheid afkomstig van de Stille Oceaan. Het andere deel van de chardonnay gebruikt voor deze Californische wijn van Francis Ford Coppola is afkomstig van Sonoma County. Dit wijn gebied ligt bijna 600 kilometer richting het noorden, net iets boven San Francisco, in de binnenlanden van Californie. De druiven krijgen hier meer zon welke deze chardonnay meer fruit geven. Een uniek combinatie van de wijn makers van Coppola.

De geur en smaak van de Pavilion Chardonnay
Zoals bij alle wijnen van Francis Ford Coppola kun je haast niet wachten om de fles te openen. Schenk hem in je wijnglas en hang je neus erin. Een prachtig vol boeket prikkelt je neus. Tropische vruchten, perzik, vanille, guave, kamperfoelie en iets van sinaasappelschil geven een mooi intens aroma. De smaak is indrukwekkend en onweerstaanbaar. Het tropische fruit in combinatie met perziken geeft een vol en krachtige smaak. Boter en vanille maken de wijn romig en aangenaam. Je proeft iets in de verte van eikenhout en geroosterd brood, dit dankzij de houtlagering van acht maanden. Ondanks het krachtige karakter wordt de wijn geen moment te zwaar. Een juweel binnen het assortiment van Francis Ford Coppola maar bovenal al jaren een favoriet bij liefhebbers van wijn!
€ 23,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Verenigde Staten
Druivensoort
Chardonnay
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
14.1% vol
Soort wijn
Wit
Smaaktype Wijn
Robuust & Intens
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review