Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Gotas Del Mar Albarino Rias Baixas

(0,0 / 5)
Gotas Del Mar Albarino Rias Baixas
Gotas Del Mar Albarino Rias Baixas
Poe wat een dikke en krachtige Albarino uit het wijngebied Rias Baixas. Het wijnhuis staat onder leiding van Hammeken Cellars en dat is geen onbekende op het gebied van Spaanse top wijnen. Het prachtige wijnhuis Gotas Del Mar heeft zijn landgrenzen verlegd want ze hebben vandaag de dag ook een wijngaard in het noorden namelijk in het wijngebied Rias Baixas. Hier groeien volgens wijnmaker Jean Marc Sauboua de mooiste en beste Albariño druiven. En hij heeft gelijk met deze wijn in de hand voelen wij ons geweldig en we kunnen niet wachten om hem open te maken. Maar er is ook nog wat te vertellen over deze Gotas Del Mar. De Albariño wijngaarden liggen op de beste plekken in Rias Baixas. Vlakbij de oceaan met een lichte heuvel richting de zon is de lokatie perfect. De Albariño druiven krijgen zo veel invloeden van de zoute zee wind waardoor in de geur en smaak tonen zijn terug te vinden van de zee. Door de vele zon uren die wijngaard tot zich krijgt groeien de Albariño zacht en volmaakt en worden allemaal met de hand geoogst.
De oude Albarino wijngaard van Gotas Del Mar
De oude wijngaard geeft echt een prachtige oogst, die bekend staat in de gehele Rias Baixas regio. Alle druiven worden na een lange rijping voorzichtig en in de vroege ochtend met de hand geoogst. Elke tros wordt gecontroleerd of deze geschikt is voor de witte wijn. Het sap is daardoor uitermate zuiver en fris, maar voordat het zo ver is worden de druiven zeer zachtjes geperst. Het wijnhuis maakt uitstekende cépage wijnen door een zorgvuldig proces van voorbereiding waarbij én de traditie van het gebied wordt gevolgd, en de meest moderne technologie.

De geur en smaak van de Gotas Del Mar Albarino Rias Baixas
Zodra de fles open gaat ruiken we de zee al, een mooie mineraliteit met veel citrus fruit en wat balsamico. Bij het inschenken zien we een mooie licht gele kleur met groene schittering. De geuren worden verstrekt met aroma's van appels, steenvruchten, toast, balsamico en mineralen naar voren. De smaak is een volmaakte Albariño, prachtig fris en mineralig op de tong met fruit tonen van citroen en groene appel. Later als d wijn even in de mond is rijpe smaak nuances van mango en passievrucht met tonen van madeliefjes en witte rozen. Deze wijn gaan heel goed samen met schaalvruchten en visgerechten.
€ 13,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Spanje
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Soort wijn
Wit
Smaaktype Wijn
Fris & Droog
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review