Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Montes Purple Angel

(0,0 / 5)
Montes Purple Angel
Montes Purple Angel is een Chileense icoonwijn van de Carmenèredruif. Even zeldzaam als uniek en in zijn klasse absolute wereldtop! Fantastisch voorbeeld van het zeer bijzondere vakmanschap van wijnmaker Aurelio Montes. De Montes Purple Angel is een waar collectors item voor de echte wijnliefhebber!
Over de wijn
Ikoon-wijn van het Chileense Montes: het wijnhuis trekt Carmenère naar een heel nieuwe dimensie. De wijn is karmijnrood van kleur. Een verrassende, complexe geur met bakken rijp fruit, zoals zwarte bessen, aardbeien en kersen. Dit alles ondersteund door een fijne zoete kruidigheid. Donkere chocolade, vanille en mokka, het resultaat van het gebruik van Franse eikenhouten vaten. Al met al een wijn met een geweldig aromatische gelaagdheid. Een vol en rond mondgevoel en met de krachtige ruggengraat en het sap van Petit Verdot (8%). Een wijn met een goed ouderingspotentieel.

Spijs & moment
Een bijzondere wijn voor een bijzonder moment. Een mooi diner met een rijkelijk gevulde tafel: met mooi rood vlees of aan het einde van het diner bij kazen of een stuk donkere chocolade. Kun je de wijn zelf weerstaan, dan is deze Carmenère ook een perfect cadeau. Een wijn om indruk mee te maken. Tip: een uur van tevoren decanteren.

Past goed bij: rood vlees, belegen / oude kazen, geroosterd en gekruid lam of varken

Korte omschrijving

Aromatische en complexe ikoon-wijn van het vooraanstaande Chileense huis Montes
Overige informatie
James Suckling - 99 punten (2015)
“This is perhaps the greatest Purple Angel ever. Full body, tight and compressed with an amazing texture and density. Fantastic fine tannins that are silky and polished. I love the energy and intensity. A blend of 92% carmenere and 8% petit verdot. One for the cellar but I can't wait to drink it again.”

Wine Spectator - 93 punten (2014)
€ 79,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Chili
Druivensoort
92% Carmenère 8% Pettit-Verdot
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
14.5% vol
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Robuust & Intens
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review