Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

VEUVE CLICQUOT RICH 75CL

(0,0 / 5)
VEUVE CLICQUOT RICH 75CL
Veuve Clicquot is al meer dan 200 jaar een begrip in Frankrijk. Het was het eerste champagnemerk waar een vrouw aan het roer stond en Madame Clicquot was hier de eerste moderne zakenvrouw die Veuve Clicquot tot een wereldberoemd champagnemerk heeft gemaakt. Lees hier meer over dit champagnemerk en haar bijzondere geschiedenis.

Philippe Clicquot kwam uit een familie van bankiers en textielhandelaren. Toch besloot hij in 1772 een champagnehuis te openen. Hij had de ambitie om de grenzen over te steken en dat lukte al snel. Venetië was de bestemming van zijn eerste lading champagne. Een aantal jaren later nam Philippes zoon, François Clicquot, het stokje over. Hij deelde zijn liefde en kennis voor champagne met zijn vrouw. In 1805 overleed François en nam zijn vrouw, de toen 27-jarige Barbe Clicquot Ponsardin, de touwtjes in handen. Hiermee was Madame Clicquot een van de eerste zakenvrouwen van de moderne tijd. In een tijdperk waarin vrouwen werden uitgesloten van het bedrijfsleven, was dit erg bijzonder. Madame Clicquot durfde het hoofd van het bedrijf te zijn, een rol die ze met passie en vastberadenheid op zich nam. Madame Clicquot wordt beschreven als een dapper en
Het tijdloze merk Veuve Clicquot introduceert een nieuwe champagne: Veuve Clicquot Rich. Deze champagne is speciaal ontwikkeld om te serveren in grote glazen met ijs en een extra ingrediënt naar jouw persoonlijke smaak. Bijvoorbeeld komkommer, ananas, paprika of bleekselderij. Dat klinkt revolutionair, maar is tegelijkertijd ultra-klassiek. Want al in de 19e eeuw was het gebruikelijk om champagne aan te mengen met suiker om hem een persoonlijke twist te geven. Rich is rijk en vol van smaak. Spannend met een flinke dosage.
€ 64,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Frankrijk
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Soort wijn
Champagne
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review