Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Blason d’Aussieres Corbieres DBR Lafite

(0,0 / 5)
Blason d’Aussieres Corbieres DBR Lafite
Even ten westen van Narbonne ligt Château d'Aussières, een wijngoed met een eeuwenoude historie: al in de tijd van de Romeinen werd hier wijn verbouwd. Net als zoveel wijngoederen in de streek raakte het in de loop van de 20e eeuw in verval. In 1999 kocht Domaines Barons de Rothschild (Lafite) het 550 ha grote domaine en begon aan een zeer uitgebreid herstelplan. De oude, zwaar verwaarloosde wijngaard werd geheel gerooid en een nieuwe wijngaard van bijna 170 ha werd aangeplant, deels met de klassieke rassen van de Corbières, deels met 'internationale' rassen. De eerste oogst in 2003 werd al veelbelovend, maar intussen hebben de wijnen van Aussières alle verwachtingen verre overtroffen. Naast de twee schitterende Corbières die hier geproduceerd worden zijn er een rode en een witte Aussières Pays d'Oc. Ook hiervoor geldt: authentieke wijnen waarin "de hand van Lafite" duidelijk waarneembaar is.
Diep donkerrood met paarse reflecties. De geur heeft een goede intensiteit, met volop specerijen en Mediterrane aromatische planten. De licht rokerige tonen zitten verpakt in een laag rood fruit. Elegante afdronk met delicate tannines, die structuur geven aan complexe tonen van vers fruit. De vier gebruikte druivenrassen zorgen samen voor een geweldig rond, harmonieus geheel.
€ 13,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Frankrijk
Druivensoort
Syrah, Carignan, Mourvèdre, Grenache
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
13.5% vol
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Robuust & Intens
Kleur
Diep donkerrood met paarse reflecties.
Geur
De geur heeft een goede intensiteit, met volop specerijen en Mediterrane aromatische planten. De licht rokerige tonen zitten verpakt in een laag rood fruit.
Afdronk
Elegante afdronk met delicate tannines, die structuur geven aan complexe tonen van vers fruit. De vier gebruikte druivenrassen zorgen samen voor een geweldig rond, harmonieus geheel.
Wijn-spijs
Gebraden/gegrild rood vlees, belegen kazen.
Serveertip
16 - 18 °C
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review