Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Francis Ford Coppola Chardonnay Diamond Collection

(0,0 / 5)
Francis Ford Coppola Chardonnay Diamond Collection
Mooi citrusfruit in de geur, appel, rijpe meloen, heerlijk bloemig, wat vanille, rokerig, mooi breed en verleidelijk, heerlijk exotisch, met een droge en soepele smaak, met een beetje vet en boter, maar vooral heerlijk tropisch fruit, een vleugje karamel en vanille, romig en krachtig. Mooi als aperitief, prima bij gegrilde kip, kalkoen, maar ook bij coquilles saint-jacques of kreeft.
De koele lucht van de Pacific stroomt in de middag de dalen binnen die dwars op de oceaan staan, en diep het land in lopen. Monterey, het schilderachtige kustplaatsje ten zuiden van San Francisco, heeft zo’n mooi koel dal. Het fruit uit dit dal heeft een heerlijk rijp karakter, naast een mooie frisheid. De Chardonnay voor deze Diamond Collection Chardonnay is afkomstig uit dit dal, en hij wordt op het fruit gemaakt, door hem voor een deel te laten gisten op roestvrij staal. Maar een vleugje hout geeft hem wel wat extra complexiteit. Dat krijgt hij door de helft van de wijn op vat te laten gisten, waarbij gebruik wordt gemaakt van het subtielere, Franse eikenhout. Een bijzonder smakelijke en tegelijk ongecompliceerde Chardonnay, droog en intens, met goede zuren, is het resultaat.
€ 18,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Verenigde Staten
Druivensoort
Chardonnay
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
13.5% vol
Soort wijn
Wit
Kleur
Medium strogeel
Geur
Mooi citrusfruit in de geur, appel, rijpe meloen, heerlijk bloemig, wat vanille, rokerig, mooi breed en verleidelijk, heerlijk exotisch.
Smaak
Een droge en soepele smaak, met een beetje vet en boter, maar vooral heerlijk tropisch fruit, een vleugje karamel en vanille, romig en krachtig.
Wijn-spijs
Mooi als aperitief, prima bij gegrilde kip, kalkoen, maar ook bij coquilles saint-jacques of kreeft.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review