Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

MIP CLASSIC BLANC

(0,0 / 5)
MIP CLASSIC BLANC
Virginie Fabre en Guillaume Philip arriveerden in 2005 aan de voet van de Sainte-Victoire. Ze studeerden allebei af aan de wijnschool van Montpellier waar ook hun romance begon. Het heeft niet lang geduurd vooraleer ze hun “savoir-faire” in de praktijk omzetten zowel wat betreft de productie als marketing. Het jonge koppel introduceerde onder andere het merk MiP – Made in Provence - en commercialiseerde zijn wijnen in een resoluut modern ogende designverpakking. Kwaliteit in kunst als het ware.

In 2007 oogstten ze de eerste druiven van hun wijndomein, het gekende “Domaine des Diables”, gesitueerd in de vlakte van Puyloubier met zijn rijke en stenige grond waaruit lekkere en kruidige rosé wijnen, elegante en fijne witte wijnen en vlezige en fruitige rode wijnen voortkomen. Al vanaf de eerste cycli zien Virginie Fabre en Guillaume Philip hun kennis, kunde en werk beloond door onderscheidingen in wedstrijden en wijngidsen.
In 2011 wordt aan le Domaine des Diables de Prix d’excellence van het Algemeen Landbouwconcours toegekend. Die prijs beloont de regelmaat van het domein in de kwaliteit van zijn producten door met name certificering van good practices in de productie en de smaakkwaliteit. Vandaag kan het jonge koppel in zijn wijnkelder die trofee met fierheid tentoonstellen die hun jaarlijks zonder onderbreking gedurende zeven jaar werd overhandigd door de opeenvolgende ministers van Landbouw. Een unieke prestatie op het niveau van de kwaliteit van hun wijnen en waarbij ze ook hun zoon Paul willen betrekken die al op jonge leeftijd door het werk van zijn ouders gepassioneerd en gefascineerd is… Aflossing van de wacht? Ongetwijfeld! Kwaliteit komt altijd bovendrijven.
€ 15,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Frankrijk
Regio
Provence
Inhoud
75 CL
Soort wijn
Wit
Smaaktype Wijn
Fris & Droog
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review