Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

DOM PERIGNON

(0,0 / 5)
DOM PERIGNON
Dom Pérignon is een creatie die na elke oogst steeds wordt vernieuwd. De 2008 is majestueus, rijp, vlezig en diep van smaak. Op-en-top fruitig! Je ruikt aroma’s van guave en pittige groene grapefruitschil in combinatie met steenvruchten: witte perzik en nectarine. Het geheel wordt afgemaakt door houtachtige vanille en warme, licht geroosterde brioche. De kracht van de wijn is opvallend beheerst. De verschillende belevingen (zijdeachtig, ziltig, sappig, bitter en zout) komen samen en houden lang aan. Deze champagne smaakt het best als je ‘m serveert op 10-12 °C. Bewaar de fles op 11-15 °C in een licht vochtige, donkere plaats zonder sterke geuren. Als de fles zorgvuldig wordt bewaard, kun je er na vele jaren nog steeds van genieten.
Dom Pérignon wordt alleen gemaakt van de beste druiven en mag slechts worden uitgebracht in de meest uitzonderlijke jaren. Deze innovaties werden de regels van de ‘méthode champenoise’, oftewel: van het oogsten van de druif tot het op de markt brengen van de vintage champagne. Dom Pérignon streeft ernaar dat elke jaargang het potentieel heeft om geleidelijk te transformeren. Het unieke karakter komt voort uit de manier waarop champagne evolueert in opeenvolgende sprongen. Vanwege de privacy in de kelders gaat de wijn een subtiele metamorfose door en bereikt hij drie kwaliteitsniveaus. Deze sprongen naar de kwaliteitsniveaus worden "plenitudes"genoemd. Bekijk hieronder de video over plenitudes.
€ 189,00
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Frankrijk
Regio
Champagne
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
12.5% vol
Soort wijn
Mousserend
Smaaktype Wijn
Fris & Droog
Afdronk
Dom Pérignon is een creatie die na elke oogst steeds wordt vernieuwd. De 2008 is majestueus, rijp, vlezig en diep van smaak. Op-en-top fruitig!
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review