Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Coppola Chardonnay 'Bee's Box'

(0,0 / 5)
Coppola Chardonnay 'Bee's Box'
Het verhaal begint met een kleine bij die in een zwerm veranderde. De Coppola familie was onzeker wat te doen met een zwerm bijen op een accommodatie vol gasten. Zij deden wat ieder ander zou doen, googelen. En zo is de Vicepresident van de afdeling Finance & Operations - met een paar youtube-video's, haar man, wat advies van de lieflijke heer bij de bijenwinkel, een bijenkorf en een glas wijn – gestart met haar eerste eigen bijenkast. Ze creëerde ook een gezonde leefomgeving voor de bijenvolken in en om de wijngaarden om zo meer bijenvolken te kunnen houden.De Coppola familie had niet verwacht dat ze zo veel liefde zouden krijgen voor deze kleine wezentjes, ze wilden er alleen zeker van zijn dat hun gasten veilig waren en niet worden gestoken. Helaas worden bijen momenteel bedreigd door ziektes en het overmatig en ongepast gebruik van pesticiden. De Coppola-familie streeft naar duurzaamheid en is trots op haar landbouwpraktijken die vriendelijk zijn voor dieren in alle soorten en maten. Maar de familie wilden meer doen, ze willen voornamelijk hun liefde voor bijen overal verspreiden. Zo ontstond het idee van de Bee’s Box wijnen. Geweldige wijnen die 10% van de winst teruggeven aan organisaties die vechten om deze kleine bestuivers te beschermen die ons zo lang al onderhouden. Het is volgens de Coppola familie de beurt aan de mensheid om de bijen te ondersteunen.
De druiven worden geoogst van verschillende wijngaarden, 56% is afkomstig uit Mendocino County, 26% uit Monterey County, 10% uit Lodi, 4% uit Clarksburg en 4% uit Yolo county. De wijn heeft 9 maanden gerijpt op Frans eikenhout waarvan 40% nieuw.
95% Chardonnay en 5% Chenin Blanc. Druiven uit verschillende regio's: Mendocino County, Monterey, Lodi. De wijn rijpte 9 maanden op Frans eik, 40% van de vaten waren nieuw. Aangename neus met rijp tropisch fruit, ananas, peren en meloen met er tussen laagjes van vanille, geroosterde noten en mokka. Smaken van crème brûlée, fruitcompote en bakkruiden.
€ 26,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Verenigde Staten
Druivensoort
95% Chardonnay en 5% Chenin Blanc
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
14% vol
Soort wijn
Wit
Smaaktype Wijn
Robuust & Intens
Geur
Tropisch fruit als ananas, peer en meloen. Gevolgd door tonen van vanille, geroosterde noten en mokka.
Smaak
Een volle rijke wijn die doet denken aan een crème brûlée-textuur. Verleidelijke smaken als fruitcompote en een mix van zoete kruiden zoals kaneel komen je tegemoet.
Wijn-spijs
Rijke gerechten als vis met beurre blanc of kalfszwerzerik a la plancha.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review