Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: Koningsdag 09-00 - 14.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Villa Loren Amarone Della Valpolicella

(0,0 / 5)
Villa Loren Amarone Della Valpolicella
Villa Loren Amarone Della Valpolicella

Jaja de top wijn van Villa Loren deze rode Amarone Della Valpolicella, en niet zo maar een! Ga er maar eens goed voor zitten want deze rode wijn heeft alles in huis om een hele fijne avond te hebben. Na de handmatige oogst worden de druiven gedroogd op bedjes, zo verliezen een deel van hun gewicht en worden de druiven krachtigere. Niet alleen worden de trossen krachtigere maar ook verfijnder en rijper. Na de persing mag het prachtige sap op eiken houten vaten door rijpen in de kelders van Villa Loren. Een belangrijke periode want in deze tijd ontwikkeld deze Amarone Della Valpolicella zich tot een top wijn. In de geur rijpe indrukken van zwart fruit, krentjes, pruimen en wat vanille en eiken hout. In de smaak is het ene plaatje, rijpe zachte aanzet waar de hoofdrol is weg gelegd voor kersen, bramen en besjes. Achter op de tong komen smaken vrij van pruimen, chocolade en wat lichte kruiden. Kort samengevat is het een wijn om nooit meer te vergeten!
€ 23,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Italië
Regio
Veneto
Druivensoort
Corvina, Rondinella, Corvinone.
Inhoud
75 CL
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Stevig & Kruidig
Smaak
Een full-bodied rode wijn. De wijn heeft een diepe granaatrode kleur, een complex boeketvan kaneel, kersenjam en walnoot en een smaak van rijp zwart kersenfruit met tonen van vanille en koffie.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review