Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

RADIO BOKA WIT BIB 3 LTR

(0,0 / 5)
RADIO BOKA WIT BIB 3 LTR
Hammeken Cellars
Hammeken Cellars is gespecialiseerd in moderne Spaanse wijnen en heeft zich sinds 1996 gevestigd in de wereldwijde wijnindustrie. Hammeken Cellars is toegewijd aan het introduceren van druivensoorten aan de wereld die diepe wortels hebben in de Spaanse geschiedenis; elke druivensoort kan een uniek verhaal over Spanje vertellen.


Druivenras/ vinificatie

De druiven worden 's nachts machinaal geoogst om op deze manier de natuurlijke zuurgraad en aromatische karakters te behouden. Langzaam pneumatisch geperst. De fermentatie vindt plaats bij lage temperaturen (14-16°C) in 100% RVS tanks. Deze prachtige witte wijn bestaat voor 100% uit Verdejo druiven.



Proefnotitie

Lichtgele kleur met gouden-groene hints. Betoverende aroma's van citroen bloesem, rijpe appels, hints van perzik en mooie mineralen. Het palet biedt een energieke combinatie van fruit en mineralen. Clean, fris en een verfrissende zuurgraad in de afdronk.

Wijn/ spijs

Uitstekend om te drinken bij salades, pasta's, wit vlees, vis en zeevruchten.
Vijf voordelen van een 'Bag-in-Box' wijn waarvan jij niet op de hoogte was!
In het verleden werden de overblijfselen van de wijn die niet werden gebruikt voor het bottelen (of in sommige gevallen de wijn van slechtere kwaliteit) tegen een goedkopere prijs verkocht in verschillende soorten verpakkingen, zoals bijvoorbeeld dozen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom er nog steeds een stigma is rond deze vorm van verpakken. Een stigma dat bijvoorbeeld in Australië en Nieuw-Zeeland al lang niet meer speelt.

De technologische ontwikkelingen en de toenemende vraag naar duurzame alternatieven die verschillende verpakkingen vereisen, maken van de "bag-in-box" (BiB vanaf nu), - ook bekend als "boxwijn" - de ster van de show. De BiB bestaat uit een polyethylene zak met een tap, die zich in een kartonnen doos bevindt, en te vinden is in verschillende maten (van 1,5 tot 20L) Tegenwoordig is het mogelijk om geweldige jonge wijnen te vinden, zeer vers, die verkocht worden in een BiB.
€ 15,99
Verpakking
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Spanje
Inhoud
300 CL
Alcoholpercentage
12.5% vol
Soort wijn
Wit
Smaaktype Wijn
Fris & Vriendelijk
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review