Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Jelfra
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

GLENMORANGIE 10YO Giraffe Tin Whisky 40% 70CL

(0,0 / 5)
GLENMORANGIE 10YO Giraffe Tin Whisky 40% 70CL
GLENMORANGIE IS HET HOOGTEPUNT VAN HEERLIJKHEID
Weet u wat de link is tussen Glenmorangie en giraffen? De distilleerketels – de hoogste in Schotland! – zijn net zo lang als een volwassen mannetjesgiraf. Deze hoogte zorgt ervoor dat enkel de lichtste en puurste elementen in de uiteindelijke whisky terechtkomen. De speelse en elegante combinatie van de vele ongerijmd-heden van een giraf is juist wat het tot zo’n fascinerend dier maakt. Om de wereld meer verwondering te bieden is Glenmorangie sinds januari 2020 partner van de Giraffe Conservation Foundation (GCF) en de Royal Zoological Society of Scotland (RZSS).
Met de Glenmorangie Original 10 Years Giraffe Box verwijst het merk subtiel naar de lange stills. Volgens Glenmorangie zijn het aantal giraffen in 30 jaar met 30% gedaald, waarbij sommige soorten giraffen ernstig worden bedreigd. Als gevolg hiervan is Glenmorangie een partnerschap aangegaan met de Giraffe Conservation Foundation en de Royal Zoological Society of Scotland om de soort te beschermen tegen mogelijke uitsterving en toekomstige schade. De samenwerking is bedoeld om inspanningen te ondersteunen om giraffen in het wild in Afrika te beschermen, en tegelijkertijd een thuis voor giraffen te bieden in de dierentuin van Edinburgh. De Glenmorangie “The Original” is hde bekendste van de Glenmorangie distilleerderij. Glenmorangie heeft deze Highland single malt whisky gedurende 10 jaar op bourbon vaten (American Mountain Oak casks) in de traditionele warehouses van de distilleerderij laten rijpen. Het resultaat is een fijne, zachte en toegankelijke whisky. Het zit vol met fruitigheid: groene appel, citrus (sinaasappel, citroen, mandarijn), steenfruit (abrikoos, perzik, nectarine) en kokosnoot. Verder proeven we een beetje kruidigheid in de mond. De textuur wordt omschreven als "romig", waardoor het meer body krijgt dan sommige whisky's..
€ 39,99
Verpakking
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Flesinhoud
75 CL
Alcoholpercentage
40% vol
Soort whisky
Single Malt
Smaaktype Whisky
Mild & Zacht
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review