Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Ontdek de Wereld van Tanqueray: Van klassieke elegantie tot koninklijke verleiding

Ontdek de Wereld van Tanqueray: Van klassieke elegantie tot koninklijke verleiding

Bij úw topSlijter streven we ernaar om u de meest verfijnde dranken te bieden, en ditmaal willen we u kennis laten maken met de wereld van Tanqueray gin. Tanqueray, een naam die synoniem staat voor vakmanschap en tijdloze kwaliteit, heeft een reeks heerlijke gin varianten gecreëerd die een eerbetoon zijn aan zijn rijke geschiedenis en voortdurende innovatie. 

Tanqueray Sevilla - London Dry Gin - Royale - Blackcurrant - uw topSlijter nb website


Tanqueray London Dry Gin - Een tijdloze klassieker
Tanqueray London Dry Gin is een gin met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1830 in Londen. Sinds 1948 wordt Tanqueray verkocht in kenmerkende groene flessen met een vorm die geïnspireerd is op een cocktailshaker. De kenmerkende smaak wordt gecreëerd door een perfecte balans van jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. De gin is wereldwijd geliefd vanwege zijn tijdloze kwaliteit en verfijnde citrussmaken. Probeer een Tanqueray & Tonic voor een klassieke ervaring met een eigentijds tintje!

Tanqueray No. TEN - Een wereldklasse gin
Tanqueray No. TEN, pas gelanceerd in 2000, maar is inmiddels al een wereldberoemde en bekroonde gin. Tanqueray No. Ten is 3 jaar achter elkaar uitgeroepen tot ‘Best Gin’ in de San Francisco World Spirits Competition. Sindsdien pronkt de gin als enige witte spirit in de prestigieuze ‘Hall of Fame’. De gin onderscheidt zich door extra verse citrus en exotische botanicals en leent zich perfect voor cocktails zoals de klassieke Martini's, maar ook moderne Gin & Tonic variaties met grapefruit. Een gin van ongeëvenaarde klasse voor de ware fijnproever.

Tanqueray Flor de Sevilla - De zonnige sinaasappelgroet
Tanqueray Flor de Sevilla is een zonnige, fruitige gin geïnspireerd op de smaken van Sevilla. Met de heerlijke, bitterzoete Sevilla-sinaasappels en jeneverbes geeft deze gin een unieke mediterrane twist. Perfect voor een heerlijk zonnige Gin & Tonic en met een schijfje sinaasappel, brengt het de verwarmende smaken van Spanje naar uw glas.

Tanqueray Blackcurrant Royal - Koninklijke verleiding
Tanqueray Blackcurrant Royale, geïnspireerd op Charles Tanqueray's 19e-eeuwse reizen en het Franse erfgoed, combineert London dry gin met Franse zwarte bessen, vanille en exotische bloemige tonen. Het resultaat is een gedurfde, complexe gin met sappige zwarte bessen, subtiele zoetheid van vanille en met de tonic zorgt dit voor een statige, royale smaakervaring.

Laat uw zintuigen verwennen!
Bij úw topSlijter hebben we ze allemaal klaar staan om uw zintuigen te verwennen. Of u nu kiest voor de klassieke elegantie van Tanqueray London Dry Gin, de wereldklasse van No. TEN, de zonnige groet van Flor de Sevilla of de koninklijke verleiding van Blackcurrant Royal, er is een Tanqueray voor elke gelegenheid. Proef de wereld van Tanqueray bij úw topSlijter en ontdek uw favoriet!

Meer informatie? Kom langs in onze winkel of shop online.

Klik hier voor alle aanbiedingen.