Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Jelfra De Toren
Van Foreestlaan 5
2404 HC ALPHEN A/D RIJN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09-00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten.

Jelfra De Toren (Hoofdkantoor) 0172-445521 v.Foreestlaan 5 Alphen aan den Rijn. t.o. zwembad de Hoorn, nabij Avifauna en w.c. de Baronie.

Jelfra De Toren úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

We gaan op vakantie en nemen mee?

We gaan op vakantie en nemen mee?

Vakantie in het buitenland, Nederland, Tuinesia of Costa Balkonia? Waar u ook vakantie viert, wij vieren het met u mee! Daarom hebben wij een aantal mooie en lekkere dranken uit diverse landen voor u op een rij gezet en welke gewoon bij ons in de winkel te vinden zijn. 

We gaan op vakantie en nemen mee - uw topSlijter nb

Fiorente
In heel Italië groeien, door het zonnige klimaat en de vruchtbare bodem, veel wilde vlierstruiken. De bloemen van de vlier, de geurige vlierbloesem, worden gebruikt voor deze likeur. De vlierbloesem wordt geoogst als ze het meest aromatisch is en naar Piëmont gebracht. De experts van het familiebedrijf Francoli vermengen hier de vlierbloesem met verse muntblaadjes, citroenschil en alcohol om deze heerlijke likeur te maken. Fiorente Elderflower heeft een frisse kleur en is heerlijk "bloemig", een perfecte balans voor het serveren met prosecco of in een cocktail.
117379 fiorente Elderflower Liqueur

Zubrowka - de legendarische Poolse wodka - is puur, uniek en authentiek omdat het al eeuwenlang wordt gemaakt van ingrediënten uit het woud van Bialowieza. Het is bizongras dat Zubrowka zijn unieke en aromatische smaak geeft.

Zubrowka Rosé: een mix van bizongras met wilde bosbessen, rozenbottel met een vleugje jeneverbes,
dit geeft een unieke en verfrissende smaak

         Zubrowka Biala - Rose - uw topSlijter

Hendrick’s Gin is een wonderbaarlijke, premium gin met een eigenzinnig karakter. In tegenstelling tot de doorsnee gin, wordt Hendrick’s Gin gedistilleerd in Schotland, in het plaatsje Girvan, door master distiller Lesley Gracie. De gin is geïnfuseerd met bijzondere essences van komkommer en rozenblaadjes. Dit ongebruikelijke duo wordt daarnaast verrijkt door 11 zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten. Deze unieke combinatie resulteert in een verfrissende gin met een bloemig aroma.

TSL103448-01

Santa Marta is een reeks Italiaanse likeuren van hoge kwaliteit, gemaakt door de experts van de Francoli-distilleerderij. Het aantrekkelijke, levendige ontwerp straalt u tegemoet en elke slok herinnert aan de charme van Italië.

De smaken van Santa Marta

Amaretto:         bittere amandelen, zoete sinaasappelschil met zoete sinaasappelbloesem.
Limoncello:       soepel en evenwichtig en toch heel fris hetgeen te danken is aan de
                           natuurlijke zuurgraad van de citroen.
Espresso:          rijk met de smaak van Italiaanse espresso met een licht-zoete afdronk.
Sambuca:         aanhoudende smaak van steranijs, zeer goed gebalanceerd, warm en vol.


Santa Marta - uw topSlijter


Sartori Pinot Grigio: droog maar mild van smaak omdat de Pinot Grigio van nature relatief weinig zuren heeft
Sartori Rosé: aromatisch met delicate tonen van citrusfruit en een tintelfrisse smaak

        Pinot Grigio Fruili - Rose - uw topSlijter

Passimora
Pellegrino is een echt familiebedrijf waar sinds 1880 al wijn wordt gemaakt. Inmiddels heeft de zevende generatie de dagelijkse leiding over het bedrijf. Respect, zorg, liefde en toewijding hebben altijd centraal gestaan in de lange familiegeschiedenis. Deze waarden zijn doorgegeven van vader op zoon en van moeder op dochter. Dat maakt de Pellegrino’s één van de meest gerespecteerde wijnmakende families van Sicilië.

Passimora wordt gemaakt van Nero d’Avola druiven die licht ingedroogd zijn in de warme Siciliaanse zon; een rode wijn met een intens karakter, charmant en volhardend, boeiend vanaf de eerste slok; de pure expressie van het eiland.

                  785517 Passimora-75cl

De TOPtas heeft u 'm al?
U heeft lekker geshopt maar vergeten een tas mee te nemen. Geen probleem! Wij hebben een mooie en stevige TOPtas welke gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Te koop of te sparen via ons Piggy spaarsysteem. Vraag er naar in onze winkel! 

Klik hier voor alle aanbiedingen.